Kategoriler
Proje Haberleri

Zirvekent Amasra son 2 dairesiyle satışta

Zirvekent Amasra projesi doğa ile iç içe bir konumda görkemli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bartın’ın Amasra İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 3 blok ve toplam 98 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arı İnşaat imzası taşıyan projede her biri 7 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Modern mimariye sahip bu bloklarda toplam 98 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Proje kapsamında yer alan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 96 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 ile 261 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal tesise sahip site içerisinde 300 metrekarelik yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Zirvekent Amasra konumu hakkında

Proje, Bartın’ın Amasra İlçesi Kaleşah Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu doğa ile iç içe bir konumda ferah bir yaşam fırsatı sağlamaktadır.

Zirvekent Amasra fiyatları ne kadar?

Zirvekent Amasra projesinde son 2 adet daire kalmış olup fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Üstelik inşa edilmiş olan konutlara sahip olmak isteyenler için taksitlendirme seçeneği ile ödeme yapma imkanı mevcuttur. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.480.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 272 57 13 veya 0 532 749 83 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…