Kategoriler
Proje Haberleri

Zümra Park Konakları Eylül 2023’te teslim

Zümra Park Konakları projesi ferah yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Karatay İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Aspark İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 3 adet blok yükselmektedir. Bu blokların içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Söz konusu proje hakkında daha detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aspark İnşaat imzası taşıyan projede her biri 4 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Blokların içerisinde ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 112 metrekare olmaktadır. Bu sitedeki konutlar, 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti ve kamera sistemiyle korunmaktadır. Ayrıca araç park etmek için açık otopark alanı bulunmaktadır. Asansör, kablo TV ve uydu sistemi gibi birçok özellik de mevcuttur. Proje engelli bireyler için uygun yaşam koşullarını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Daireler arasında ısı yalıtımı bulunmaktadır ve yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan yapılmıştır. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfaklarda ankastre mutfak setleri bulunmaktadır. Banyolarda duşakabin yer almaktadır. Ayrıca laminat ve seramik zemin uygulaması yapılmıştır. Antrede vestiyer yer almakta olup, ışıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Zümra Park Konakları konumu hakkında

Konya’nın Karatay İlçesi’nde yer alan proje Karaaslandede Mahahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konuma yükselen bu proje aynı zamanda şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, hastane, sağlık ocağı, eczane, okullar ve cami yer almaktadır. Bununla birlikte dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafededir.

Zümra Park Konakları fiyatları ne kadar?

Zümra Park Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 120 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin tesliminin ise 30 Eylül 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(332) 358 00 08 veya 0(532) 588 14 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…