Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüt Evler 3 satışları başladı

Zümrüt Evler 3 projesi muhteşem konumu ve yenilenen mimarisi ile müstakil bir yaşam sunmaktadır. Projenin konumu Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Anka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yenilikçi ve çağdaş mimari yapısı ile dikkat çeken projede 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil villalar yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 354 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Üstelik en sağlam ve en dayanıklı temel çeşidi olan radye temel kullanılmıştır. Bununla birlikte plak döşeme uygulanmıştır. Avantajlı ve dayanıklı olan bir döşeme çeşididir. Asmolen köpük kullanılmaz ve dayanıklılığı üst seviyeye çıkarır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Üstelik villalarda büyük teras yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Zümrüt Evler 3 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Balıkesir’in Karesi İlçesi Toygar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar merkezi konumda olup gerekli tüm lokasyonlara yakın konumdadır.

Zümrüt Evler 3 projesinde müstakil yapıda villalar bulunmaktadır. Brüt 354 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 219 66 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…