Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüt Garden Park satışları devam ediyor

Zümrüt Garden Park projesi bulunduğu bölgenin en nezih konumunda yükselmektedir. Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer alan proje Zümrüt İnşaat Otomotiv tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 bloktan oluşan 3 katlı bloklar bulunmaktadır. Söz konusu daireler ise 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zümrüt İnşaat firması imzası taşıyan projede 7 bloktan oluşan 3 katlı binalar bulunmaktadır. Sitedeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Bu konut projesi, birçok özelliği ile konforlu bir yaşam sunmaktadır. Güvenlik konusunda da oldukça titiz davranılmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti, konut sakinlerinin huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamaktadır. Ayrıca dairelerdeki görüntülü diafon sistemi, gelen ziyaretçileri güvenli bir şekilde karşılama imkanı sunmaktadır. Konutlarda ADSL, hırsız alarmı, fiber internet, intercom sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu gibi teknolojik özellikler de yer almaktadır. Üstelik proje sakinleri için özel olarak ayrılmış uzaktan kumandalı otopark, araç park etme konusunda büyük kolaylık sağlamaktadır.

Projede ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı ve kişiye özel 40 metrekarelik hobi bahçeleri gibi sosyal olanaklar da mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve priz de projede yer almaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Yerden ısıtma sistemi ve balkon da dahil olmak üzere birçok özellik mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu, banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin gibi özellikler de yer almaktadır. Mutfaklarda fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti de bulunmaktadır. Aynı zamanda kiler, panjur, spot aydınlatma, şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik de yer almaktadır. Tüm dairelerde laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Zümrüt Garden Park konumu hakkında

Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi’nde yer alan bu konut projesi, doğa, park ve yeşil alanlarla çevrili ve aynı zamanda şehir manzarası sunmaktadır. Projenin yakın çevresinde, alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, parklar ve spor salonları gibi birçok olanak bulunmaktadır. Sağlık konusunda ise bölgede hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ayrıca, proje anayola yakın bir konumda yer aldığından toplu taşıma araçlarına kolayca erişebilirsiniz.

Zümrüt Garden Park fiyatları ne kadardır?

Zümrüt Garden Park projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 454 62 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…