Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüt Konakları Dalaman satışları devam ediyor

Zümrüt Konakları Dalaman projesi isminden de anlaşılacağı üzere Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Hakkı Yazıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern yapıda tasarlanan site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yazıcıoğlu İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında modern yapıda villalar yer almaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 175 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde müstakil açık yüzme havuzu, spor alanı ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Kablo TV, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların üst katında; 2 adet balkonlu oda ve 1 adet giyinme odalı ebeveyn banyolu yatak odası, tuvalet, banyo, kiler ardiye alanı bulunmaktadır. Ayrıca alt katında; teraslı dekoratif şömineli mutfak ve salon, 1 adet geniş oda tuvalet, banyo, vestiyer ve çamaşır makinesi dolabı mevcuttur. Ankastre mutfak seti, Hilton lavabo, duşakabin, çamaşır odası, gömme dolap, kiler, panjur, şömine, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her villada geniş balkon ve teraslar yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Zümrüt Konakları Dalaman konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman ilçesi Ege Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın olan proje doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Havalimanı 5 dakika, Sarıgerme 15 dakika, Göcek 20 dakika uzaklıktadır. Sarsala, Dalyan ve Köyceğiz 25 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İztuzu plajı 30 dakika, Fethiye 35 dakika, Akyaka 45 dakika ve Marmaris 1 saat mesafede yer almaktadır.

Zümrüt Konakları Dalaman fiyatları ne kadardır?

Zümrüt Konakları Dalaman projesinde brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 882 47 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…