Kategoriler
Proje Haberleri

1461 Üniversite Evleri yıl sonunda teslim

1461 Üniversite Evleri projesi şehir merkezine yakın konumu ile bütün özel imkanları alıcılarına sağlıyor. Projenin konumu Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Baysal İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yer alan konutlar 2 blok ve 6 kattan oluşmaktadır. Ayrıca 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Baysal İnşaat güvencesi ile yükselen projede 6 katlı 2 blok yükselmektedir. Üstelik bu bloklarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 58 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte asansör, jeneratör, kablo TV ve yangın merdiveni gibi birçok özellik bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

1461 Üniversite Evleri konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup denize sıfır konumdadır. Bunun yanı sıra doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafededir. Havalimanına ise sadece 1 km mesafede yer almaktadır.

1461 Üniversite Evleri fiyatları ne kadardır?

1461 Üniversite Evleri projesinde fiyatlar konut tipine ve cephesine göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 58 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 745.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.125.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (462) 351 38 92 veya 0 (549) 663 02 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…