Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

212 Sea Palm Büyükçekmece’de hayata geçiyor

212 Sea Palm, İstanbul Büyükçekmece’de yer almaktadır. Yapımcı firması Bayburtlu İnşaat’tır. Hemen teslim daire satışları devam eden projede modern ve kullanışlı konutlar bulunmaktadır. Proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri ve satışları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

212 Sea Palm, toplam 7.500 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. 2 blok halinde yükselen projede 7 adet ticari alan ve 212 adet konut bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve loft daireler olarak beş şekilde bulunmaktadır. Dairelerin her birinin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Konutlarda yatak odasında ayrıca banyo bulunmaktadır. Ebeveynlerin kullanımı için özel olarak hazırlanan bu banyoda duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Mutfakta davlumbaz, fırın ve ocak hazır olarak yer almaktadır. Dairelerin ip kapıları kaliteli ve şık tasarımlıdır. Dış kapılar ise çelik kapıdır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kombi bulunmaktadır. Yazın ise klima ile soğutma sağlanmaktadır.

212 Sea Palm, 5000 metrekare sosyal ve yeşil alana sahiptir. Bu alanda kamelya ve oturma alanları, süs havuzları bulunmaktadır. Ayrıca kişisel bakım için hamam sauna da mevcuttur. Spor yapmak içinse açık yüzme havuzu ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Yüzme havuzlarında hem yetişkinler hem çocuklar yüzebilir. Çocukların eğlenmesi ve keyifli vakit geçirmesi içinse parklar ve çocuk oyun alanları vardır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Konum olarak ulaşımın kolay olduğu bir bölgededir. Hem özel araç ile hem de toplu taşıma araçları ile daha uzak bölgelere ulaşım imkanı vardır.

212 Sea Palm daireleri satışları

Proje dairelerinin satışları devam etmektedir. Daireler hemen teslim olarak satılmaktadır. 1+1’den 4+1’e kadar geniş seçenekler ile her aileye uygun konutlar vardır. Bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine ve tiplerine göre değişmektedir. Şu anda satış fiyatları 2 milyon 800 ile 5 milyon 500 arasında değişmektedir. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu sebeple güncel fiyatları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz.

212 Sea Palm projesi ile ilgili detaylı bilgi almak ve fiyatları öğrenmek için 0 (212) 882 08 80 ya da 0 (530) 238 32 69 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaralardan proje hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız