Kategoriler
Proje Haberleri

5. Levent Korupark ön satışta

Ödüllü yaşam projesi 5. Levent’in ikinci etabı ön satışta sunulmuştur. Konut projesinin ikinci etabı olan 5. Levent Korupark projesinde ön satış fırsatları başladı. Proje ile ilgili detaylar haberimizde yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Torunlar GYO firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca söz konusu konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ön satışların başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Her aileye hitap eden tip ve büyüklüklerde konut seçeneği projede bulmak mümkündür.

İstanbul konut projesi 43 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 5. Levent konut projesinin ikinci ve son etabı olan Korupark etabından toplam 7 adet konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca yedi adet konut bloğundan ise toplam 744 adet mesken mevcuttur.

5. Levent Korupark sosyal alanları neler?

Levent konut projesinin yüzde 70’i yeşil alana ayrılmış durumdadır. Bu yeşil alan içerisinde bir çok sosyal aktivite alanları da yer almaktadır. Konut projesi genelinde ise ayrıca bir çok sosyal alan bulunmaktadır.

Eyüpsultan konut projesinde çocuk oyun alanları, koşu parkuru, bisiklet yolları gibi alanlar yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca yüzme havuzları, fitness salonu, basketbol sahası, futbol sahası ve tenis kortları yer almaktadır. Ayrıca çocuklar için tırmanma duvarı, ağaç evler, yeme içme alanları yer almaktadır. Restoran, eczane, market gibi günlük ihtiyaçlara hitap edebilecek alanlar de proje içerisinde ayrıca yer almaktadır.

5. Levent Korupark nerede yer alıyor?

Konut projesi Mecidiyeköy, Maslak gibi semtlere kısa mesafelerde yer almaktadır. Proje Maslak ve Büyükdere Caddesine 7 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi İstanbul Havalimanı’na ise 25 dakikalık bir mesafededir.

Konut projesi Güzeltepe Mahallesi, 15 Temmuz Şehitler Caddesi, Anıl Sokak, 34406 Eyüpsultan / İstanbul adresinde yer almaktadır.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği konut projesinin teslim tarihi belli olmuştur. Konut projesinin 2024 yılı sonlarına doğru tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için 444 6 876 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…