Kategoriler
Proje Haberleri

Bulutay Çamlık Ayazpark geniş daireleri ile Bursa’da yükseliyor

Bulutay Çamlık Ayazpark projesi Bursa’da merkezi konumuyla yükseliyor. Caddeye cephe ve toplu taşıma noktalarına yakın konumdaki projede toplamda 4 dükkan ve 16 daire var. Projede daire fiyatları nasıl? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına uygun mu?

Bulutay Çamlık Ayazpark daire seçenekleri

. Proje kapsamında brüt 170 metrekare genişliğinde teras veya ara kat olmak üzere iki tip 3+1 daireler var. Bununla birlikte projede brüt 240 metrekare alana sahip ferah 4+1 daireler mevcut. Projede daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor ve 5 katlı bina içerisinde yer alıyor.

Bulutay Çamlık Ayazpark Sosyal Olanakları

Projenin sosyal olanakları arasında oturma alanları ve sosyalleşme alanları dikkat çekiyor. Ayrıca çocuk parkı ve bahçede süs havuzu da mevcut. Projede açık otopark imkanı var. Bununla birlikte merkezi cadde üzerindeki konumu ile dikkat çeken proje toplu taşıma noktalarına yakın. Proje ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için merkezlere yakın konumda yer alıyor.

Projede Daire Fiyatları

Projede yer alan brüt 170 metrekarelik 3+1 dairelerde ara kat tip daireler 565 bin TL üzerinden satışta. Projedeki teraslı tip daireler ise 510 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca projede mevcut dubleks brüt 240 metrekarelik 4+1 daireler ise 750 bin TL fiyat ile satışa çıkmış durumda. İnşaat firmasından satışta olan daireler konut kredisi kapsamına uygun değil. Bununla birlikte daireleri görüntülü arama ile gezme seçeneği ise mevcut. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0552 522 16 16 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…