Kategoriler
Proje Haberleri

WAW Saray lansmana özel fiyatlar ile satışta

WAW Saray Ankara’da hayata geçirilen bir projedir. WAW Holding tarafından hayata geçirilen proje modern ve ışıl ışıl dış görüntüsü ile dikkat çekiyor. Ankara’nın kolay ulaşım noktasında bulunan projenin özellikleri ve daireler hakkında bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve konumu

WAW Saray bir adet dikey bir adet yatay bloktan meydana gelmektedir. Yatay blok projede yer alan ticari alanları kapsamaktadır. Mağaza, alışveriş merkezi, güzellik salonu, cafe gibi ticari alanlar burada yer almaktadır. Yatay blok 2 katlıdır. Dairelerin yer aldığı dikey blok ise daha çok katlıdır. Dikey blokta toplam 39 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 1+1 dairelerden oluşmaktadır. Proje toplam 15.000 metrekare inşaat alanına sahiptir. Blokların dışında yeşil alan bulunmaktadır. Bloklara çıkış asansör ile yapılmaktadır. 24 saat güvenlik hizmetleri ile korunmaktadır. Araç parkı için hem kapalı, hem açık otopark mevcuttur. Dairelerin dışa açılan kapıları güvenli çelik kapıdır. İç mimaride de kaliteli ve modern görünümlü kapılar kullanılmaktadır.

WAW Saray projesinin tam adresi; Şht. Ali Aktaş Cd. Saray Cumhuriyet, 06146 Pursaklar/Ankara olarak geçmektedir. Bu bölge ulaşım açısından avantajlı bölgelerden birisidir. Hem özel araç ile ulaşım hem de toplu taşıma ulaşımı için avantajlı konumdadır. Şehir merkezi, polis merkezi, park, cami, market, okula yakındır.

WAW Saray daireleri ne zaman teslim edilecek

Proje 2022 yılında hayata geçirilmeye başlanmıştır. Dairelerin ve işyerlerinin teslimi için 2023 yılı tarihi verilmektedir. Daireler şu anda lansmana özel fiyatlar ile satışta bulunmaktadır. 1+1 daireler brüt 55, net 45 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 675 bin Türk Lirasına satılmaktadır.

WAW Saray projesinde daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır. Satın alma istediğiniz daireleri evinizden çıkmadan bir akıllı telefon ile gezip inceleyebilirsiniz. Ayrıca yine satışlarda takas imkanı da sunulmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak, takas şartlarını öğrenmek ve görüntülü gezmek için firmayı aramanız gerekir. Bunun için 0 (532) 550 01 98 numarası verilmiştir. Bu numaradan dairelerin güncel fiyatlarını da öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız