Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Vadi Manzara Evleri 3. etap satışları yüzde 0 faizle devam ediyor

Vadi Manzara Evleri 3. Etap satışları devam ediyor. Ankara Mamak’ta hayata geçirilen proje Can Duran İnşaat tarafından yürütülmektedir. 36 aya kadar yüzde 0 faiz imkanı ile satışları devam eden daireler hakkında detaylar ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Vadi Manzara Evleri 3. Etap satışlarında geniş dairelere yer verilmektedir. Projenin üçüncü aşaması olan bu daireler de ilk iki etapta olduğu gibi lüks ve modern tasarıma sahiptir. 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan dairelerde orman ve vadi manzarası mevcuttur. Bu manzaraları izlemek için hem teras balkon, hem kış bahçesi bulunmaktadır. L mutfaklarda ankastre set ve fırın hazır olarak bulunmaktadır. Konutlarda iki adet banyo bulunmaktadır. Bunlardan birisi ortak kullanım içindir. Diğeri ise yatak odasında bulunan ebeveyn banyosudur. Yatak odasında ayrıca giyinme odası da yer almaktadır. Daire iç kapıları özel tasarımlı Amerikan kapıdır. Dışarı açılan kapısı ise çelik kapıdır. Vestiyer ve gömme dolap bulunmaktadır.

Vadi Manzara Evleri 3. Etap daireleri de 7 gün 24 saat kamera sistemi ile korunmaktadır. Site içinde geniş sosyal alanlar, süs havuzu ve kaya bahçesi yer almaktadır. Yetişkinlerin yüzmesi için kapalı yüzme havuzu vardır. Ek olarak çocuklar içinse oyuncaklı oyun parkı bulunmaktadır. Spor yapmak için fitness salonu ve yürüme parkuru bulunmaktadır. Ayrıca kişisel bakım için Türk hamamı ve sauna bulunmaktadır.

Vadi Manzara Evleri 3. Etap satışları

Projede, Nata Vega AVM, Anatolium AVM, İKEA, Aquavega ve Metro Market’e komşu konumdadır. Konutlar kredili satışa uygundur.  2023 Aralık ayında teslim edilmeleri beklenmektedir. Kredili satışlarda 36 aya varan yüzde 0 faiz imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği de mevcuttur.

Vadi Manzara Evleri 3. Etap daireleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 oda olarak hazırlanmaktadır. 3 oda 1 salon olan daireler 160 metrekare olarak tasarlanmaktadır. Şu anda satış fiyatları 2 milyon 300 binden başlamaktadır. 4 oda 1 salon daireler 185 metrekare olarak tasarlanmaktadır. Bu daireler ise 2 milyon 700 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları ve ödeme koşulları hakkında 0 (537) 406 90 88 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan isterseniz daireleri görüntülü arama ile daireleri gezebilirsiniz. Ayrıca merak ettiklerinizi de aynı numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine  için de tıklayınız