Kategoriler
Proje Haberleri

Yıldızkent Nova Bulvar satışları başladı

Yıldızkent Nova Bulvar Erzurum Palandöken’de bulunan bir projedir. Proje Artutlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş dairelerden oluşan proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yıldızkent Nova Bulvar projesi, şıklık ve estetikliği bir arada sunan bir projedir. 4 oda 1 salon geniş ve ferah dairelerin bulunduğu proje, merkezi bir konumdadır. 7 kat olarak yükselen blokta yer alan dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde 4 adet oda, 1 adet salon, mutfak, 2 adet banyo bulunmaktadır. Banyolardan bir tanesi ortak kullanım için tasarlanmıştır. Diğeri ise ebeveyn banyosu olup yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde ayrıca özel bir alan da giyinme odası mevcuttur. Banyolarda duş kabini hazır olarak yer almaktadır. Mutfak kısmında ankastre set hazırdır. Daire dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. Konutlarda kiler ve vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Asansör sisteminde iki adet asansör bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark alanı vardır.

Yıldızkent Nova Bulvar projesinde sosyal donatılar da önemli ölçüde yer almaktadır. Site içerisinde dinlenmek için kamelyalar ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için özel oyun parkı vardır. Ayrıca basketbol sevenler için basketbol sahası da projede yer alan sosyal alanlardan birisidir.

Yıldızkent Nova Bulvar konumu ve satışları

Proje pek çok önemli alana yakın konumdadır. Yakınlarında şehir hastanesi, sağlık ocağı, market, eczane, okul, cami, kafe bulunmaktadır. Daha uzak mesafelere ulaşım içinse hem özel araçlar hem de otobüs kullanılmaktadır.

Yıldızkent Nova Bulvar dairelerinin satışlarında uygun şartlarda takas imkanı da sunulmaktadır. 4 oda 1 salon daireler brüt 204, net 159 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 550 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0544 336 34 55, 0544 317 11 67 ve 0532 436 97 61 numaraları bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız