Kategoriler
Proje Haberleri

Tuğra Sitesi satışları başladı

Tuğra Sitesi Konya Karatay’da yer alan bir projedir. Projenin yapımcı firması Gözeller İnşaat’tır. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Tuğra Sitesi toplam 5 katlı bir blok şeklinde yükselmektedir. Blogun her katında iki adet daire vardır. Toplam 10 adet dairenin her biri 2 oda 1 salondur. Dairelerin hepsinde geniş balkonlar vardır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında kullanılmaktadır. Daire içlerinde kapılar özel tasarım lakedir. Dış kapılar ise güvenli ve dayanıklı çelik kapıdır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda cam ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set bulunmaktadır. Bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Hilton lavabo ve duş kabini konutlarda hazır olarak yer almaktadır. Bina hem ses hem ısı yalıtımına uygun şekildedir. Konutların ısınması için yerden ısıtmalı kombi sistemi vardır. Kombiler dairelerde hazır olarak bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı klima kullanılmaktadır.

Tuğra Sitesi dairelerinin araçlarını park etmeleri için park alanı bulunmaktadır. Binanın geniş bodrum alanı bulunmaktadır. Bu alanda her daire için özel bir alan bulunmaktadır. Proje konumuna yakın alışveriş merkezi, market, okul bulunmaktadır. Ayrıca cadde üzerinde yer aldığından hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile uzak bölgelere ulaşım mümkündür.

Tuğra Sitesi daire fiyatları

Projede tek tip daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 oda 1 salon, 1 banyo ve balkondan oluşmaktadır. Brüt kullanım alanı 90 metrekare, net kullanım alanı 75 metrekaredir. Dairelerin şu anda satış fiyatı 1 milyon 100 binden başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Bu nedenle güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçmek gereklidir.

Tuğra Sitesi daireleri banka kredisine uygun olarak satıştadır. Uzaktaki alıcılar için daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı vardır. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Proje ve daireler hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (533) 663 38 47 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız