Kategoriler
Gündem

Pegasus deprem bölgesi uçuşları ücretsiz yaptı

Pegasus deprem bölgesi uçuşları ücretsiz olarak yapılmaktadır. Havayolları web sitesinden yaptığı açıklamada bu bölgeden uçuşların ücretsin yapılacağını duyurmuştur. Merkezi Kahramanmaraş olarak belirlenen Cumhuriyet tarihinin en büyük depremi meydana gelmiştir. Bu depremden etkilenen vatandaşlar için deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tamamı ücretsizdir yapılmıştır.

Pegasus deprem bölgesi uçuşları ücretsiz

Merkezi Kahramanmaraş olup toplam 10 ili etkileyen deprem bölgesinden insanlar uzaklaşmaya çalışmaktadır. Bu bölgede bulunan ve deprem bölgesinden ayrılmak isteyenlerin imdadına Pegasus yetişmiştir. Başta Kahramanmaraş olmak üzere Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa meydanlarından çıkışlı planlanan tüm yurt içi direkt uçuşları ücretsiz yapılacaktır. Ayrıca uçuşlar 06 Şubat 2023 tarihinde başlamıştır. Bu uçuşlar 12 Şubat 2023 tarihi de dahil olacak şekilde ücretsiz olarak devam edecektir.

Ek seferlerinde yapıldığı bildirilen duyuruda uçuşları web sitesi üzerinden veya mobil uygulamadan vatandaşların takip etmesi istenmiştir. Ayrıca Kahramanmaraş ve depremden etkilenen çevre iller için vatandaşlar için iptal, açığa alma gibi haklar sunulmuştur. Bu kapsamda 6-21 Şubat 2023 tarihli uçuşlarına flypgs.com ve mobil uygulamadan ücretsiz olarak değişiklik, açığa alma ve iptal hakkı sunulmuştur. Uçuş işlemleri 31 Mart 2023 tarihine kadar yapılabilecektir.

Firma tarafından yapılan açıklama şöyle;

Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tüm uçuşlarımız 13 Şubat 2023’e kadar ücretsiz olacaktır.

Değerli Misafirlerimiz,

Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa meydanlarından çıkışlı planlanan tüm yurt içi direkt uçuşlarımız 12 Şubat 2023 tarihi de dahil olacak şekilde ücretsiz olacaktır.

Ek sefer düzenlediğimiz tüm uçuşları flypgs.com veya mobil uygulamamızdan takip ederek, rezervasyon yapabilirsiniz. Deprem bölgelerine destek verebilmek amacıyla AFAD ve yetkili makamların yardım ekipleri ve ihtiyaç duyulan malzemelerin bölgeye ulaştırılması ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın tahliyesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Saygılarımızla,
Pegasus Hava Yolları

Diğer gündem haberleri için tıklayınız….