Kategoriler
Proje Haberleri

Menekşe Royal Birlik satışları başladı

Menekşe Royal Birlik projesi Menekşe Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Birlik Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler, konut büyüklükleri ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Çankaya konut projesi Birlik Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde 4 katlı toplam 2 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesi yer almaktadır. Söz konusu projede konutlar 2+1, 4+1 ve 4+1 dubleks tipinde dairelerden meydana gelmektedir. Konut projesinde 2+1 tip daireler bahçe katı olarak tasarlanmıştır. Normal katlarda ise 4+1 ve 4+1 dubleks daireler yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 120 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip daireler 175, 4+1 dubleks daireler ise 190 ve 224 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ankara konut projesi içerisindeki 2+1 tip dairelerde 2 adet oda, 1 adet salon yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde balkon, mutfak, banyo, wc yer almaktadır. 4+1 tip dairelerde ise 4 oda, 1adet salon, balkon, banyo, mutfak ve wc yer almaktadır.  Projede ısınma sistemi ise yerden ısıtma sistemlidir. Bununla birlikte ankastre mutfak, duşakabin, fiber internet, ankastre fırın gibi özellikler yer almaktadır. Çankaya konut projesinde ayrıca görüntülü diafon, 24 saat güvenlik, kamera sistemi kablo tv, ısı yalıtımı gibi özellikler de yer almaktadır.

Konut projesinde dış özellikleri olarak asansör, hidrofor, uydu sistemi, kapalı otopark, ses yalıtımı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca kapıcı dairesi, yangın merdiveni, çocuk oyun parkı, su deposu gibi alanlar da yer almaktadır.

Menekşe Royal Birlik fiyatları ne kadar?

Çankaya konut projesinde tüm dairler standart aynı özelliğe sahiptir. Daire fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bakıldığında konut projesinde fiyatlar 3 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 150 bin  TL’den başlamaktadır.

175 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 200 bin  TL’den başlamaktadır.

190 metrekare brüt alana sahip 4+1 dubleks tip dairelerin fiyatları 6 milyon TL’den başlamaktadır.

224 metrekare brüt alana sahip 4+1 dubleks dairelerin fiyatları ise 7 milyon TL’den başlamaktadır.

Menekşe Royal Birlik nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Birlik Mahallesi, Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır.  Konut projesi belediyeye, eczanelere, hastaneye, şehir merkezine yakın bir konumdadır. Ayrıca proje alışveriş merkezine, okullara, sağlık ocağına, park alanlarına semt pazara market ve camiye yakın bir konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 363 47 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…