Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Vitrin Antalya yüzde 0.69 faiz fırsatı

Sur Yapı Vitrin Antalya projesi Sur Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Antalya İli, Kepez İlçesi’nde yer almaktadır. Antalya konut projesi Yeni Evim konut kampanyası dahilinde yüzde 0.69 faiz oranı ile satışa sunulmuştur. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, ne zaman teslim edilecek? Tüm bu sorunların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Antalya Kepez’de yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Antalya konut projesinde iki tip dire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tiplerine bakıldığında ise 2+1 ve 3+1 tip evlerin yer aldığı görülmektedir. Bu yeni konut projesinde 77 ile 126 metrekare aralığındaki 2+1 ve 3+1 evler yer almaktadır. Ayrıca bu meskenlerin yanı sıra bahçeli daireler de yer almaktadır.

Antalya konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç adet konut bloğunda ise 2+1 ve 3+1 tip daireler yer almaktadır. 2+1 tip daireler brüt 77, 80, 82, 96, 102, 107, 108 ayrıca 112 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 126 metrekare ve 131 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır.

Konut projesinde etkileyici peyzajı, parkları ve yüzme havuzları ile zengin sosyal imkanlar sunmaktadır. Ayrıca Sur Yapı Vitrin Antalya’yı diğer konut projelerden farklı kılan şey, içinde bulunan sağlık ve eğitim kurumlarıdır. Ayrıca yine farklı kılan özellikler arasında ticari dükkanlar, alışveriş merkezi, büyük şehir parkı yer almasıdır. Bunların dışında hastaneler, müzeler ve teknoloji merkezleri gibi tüm olanakları sunmasıdır. Bu nedenle, hayatınızı kolaylaştırmak için ihtiyaç duyabileceğiniz her şey projede yer almaktadır.

Sur Yapı Vitrin Antalya fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Mesken fiyatları ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Bu kapsamda satılık 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır. Ödeme planı olarak ise 3 yıl düşük taksit ödeme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 25 indirim ve 260 bin TL’den başlayan peşinat fırsatı sunulmaktadır. Ve ayrıca 15 yıl vade ve yüzde 0.69’dan başlayan vade oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…