Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Abdulhamithan Konutları 2023 Mart teslimli daireler

Abdulhamithan Konutları, Gaziantep Şahinbey’de yer almaktadır. Arge Gold İnşaat tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklükte lüks dairelere yer verilmektedir. İnşaatı devam eden projede daire teslimleri 2023 yılı Mart ayında yapılması planlanmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Abdulhamithan Konutları toplam 11.689 metrekare inşaat üzerinde yer almaktadır. Bu alanda 2,5+1 ve 3,5+1 olmak üzere 23 daire bulunmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Her dairede iki adet banyo vardır. Bu banyolardan birisi ortak kullanım için diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Banyolarda duş kabini hazırdır. Dairelerde ayrıca özel bir alan olarak kiler ve vestiyer de vardır. Konutların yapım aşamasında birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Avize ve duvar kağıtları da özel olarak konutlarda hazır yer almaktadır. Kışın ısıtma için yerden ısıtma sistemleri mevcuttur. Yazın ise klima ile soğutma sağlanmaktadır.

Abdulhamithan Konutları katlarına iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Bunların dışında çocukların güvenli şekilde oyun oynaması için oyun parkı vardır. Ayrıca yetişkinlerin de dinlenmedi için park alanı da site içinde yer almaktadır. Proje konumu kreş, ilkokul, ortaokul ve liseye yakındır. Ayrıca uzak bölgelere ulaşım için otobüs durağı bulunmaktadır.

Abdulhamithan Konutları daire fiyatları ve satışları

Projede iki farklı çeşit daire bulunmaktadır. Bu dairelerden 2,5+1 olanları 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin şu anda fiyatı 800 binden başlamaktadır. Projede yer alan diğer 3,5+1 daireler ise 104 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler ise 1 milyon 700 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Abdulhamithan Konutları krediye uygun şekilde satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyatları almak ve uygun ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçmek gerekir. Firma ile iletişim için 0 (342) 343 23 24 ve 0 (537) 779 33 48 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız