Kategoriler
Proje Haberleri

Acıbadem Konakları ön talep topluyor

Acıbadem Konakları projesi İstanbul Üsküdar projelerinden birisidir. Yapımcı firmaları Yiğit Group ve Bayer İnşaat’tır. Ön talep toplama aşamasında olan projede çok sayıda daireye yer verilmektedir. Dairelerin büyüklükleri, proje özellikleri ve konumu hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Acıbadem Konakları toplam 54 bin 300 metrekare proje alanına sahiptir. Bu proje alanının 7 bin metrekaresi özel peyzaj alanına ayrılmaktadır. Sosyal alanlar olarak ise 800 metrekarelik geniş bir alan ayrılmaktadır. Projenin dairelere ayrılan kısmında toplam 10 blok bulunmaktadır. Her blok 5 katlı olarak inşa edilmektedir. Toplam 348 bağımsız bölüm vardır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmaktadır. Yeni evlilerden geniş ailelere kadar çok sayıda aile tipine uygun daireler mevcuttur. Konutların büyüklüğüne göre ebeveyn odasında ek olarak özel alanlara yer verilmektedir. Geniş dairelerde yatak odası içinde ebeveyn banyosu ve özel giyinme alanı bulunmaktadır. Dairelerde yaz kış kullanıma uygun balkon mevcuttur. Mutfak kısmında ise ankastre beyaz eşyalar hazırdır.

Acıbadem Konakları projesinde kapalı otopark bulunmaktadır. Blokların her birinde iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır. Sosyal alan olarak fitness merkezi ve açık yüzme havuzu vardır. Ayrıca çocuklar için özel oyun alanı da vardır. Site içerisinde güvenlik 7 gün 24 saat kamera ile sağlanmaktadır.

Acıbadem Konakları konumu

Proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yakınında bulunmaktadır. Bu konumdan Avrasya Tüneli’ne sadece 5 dakika uzaklıktadır. Galata Kulesi ile arasındaki mesafe ise sadece 10 dakikadır. Bölgenin önemli ilçelerinden olan Zeytinburnu ve Merter’e ise 20 dakikalık uzaklıktadır. Kafe, restoran, alışveriş merkezi, market gibi alanlara yürüme mesafesindedir.

Acıbadem Konakları şu anda ön talep toplama aşamasındadır. Dairelerin teslim tarihi 2025 yılının Ağustos ayı olarak belirtilmektedir. Ödemelerde kişiye özel seçenekler sunulmaktadır. Ayrıca ön talep avantajları da mevcuttur. Proje hakkında henüz fiyat bilgisi verilmemektedir. Ek olarak dairelerin büyüklüğü hakkında da bilgi bulunmamaktadır. Proje netleştiğinde aldığımız bilgileri yeni haber olarak sizlerle paylaşacağız.

Ön talep oluşturmak için projenin web sitesi acibademkonaklari.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bilgi almak için 444 42 02 numarasını da arayabilirsiniz.

Diğer yeni projelere göz atmak için tıklayınız