Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Açık Çarşı Torkam dükkanları satışa çıkıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile  gelir paylaşım yöntemi ile hayata geçirilen Torkam E5 Sefaköy projesinde yer alan ticari üniteler satışa sunuldu.

Bakırköy, Bahçelievler, Sefaköy, Florya aksında yer alan Açık Çarşı Torkam projesinde yer alan ticari alanlar birleştirilebilir muhtelif büyüklüklerde olma özelliğine sahip. Projede yer alan dükkanlar için son başvurular 19 Nisan 2019 tarihinde saat 17:00’da sona eriyor.

3 bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 54 metrekareden başlıyor 178 metrekareye kadar yükseliyor.

Toplam 234 adet rezidans dairenin yer verildiği ve 3 katlı bloklardan oluşan Torkam E5 projesi yatay mimari ile dikkat çekiyor.  20 bin 776 metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde inşa edilen proje metro durağı ile bütünleşecek bir yapıda tasarlandı. Zemin üzerinde 3 normal katın yer aldığı projenin zemin altında ise 7 kat yer alıyor.

Torkam E5 fiyat listesi için tıklayınız…..

Toplam 127 bin metrekare inşaat alanına sahip Torkam E5 projesinde 234 rezidans daire, 117 adet ofis ve 310 adet açık çarşı cadde dükkânı yer alıyor. İstanbul Avrupa yakası, Küçükçekmece İlçesine bağlı Sefaköy’de Torkam İnşaat ve Nar Kentsel Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Torkam E5 projesinde 896 araçlık otopark alanı yer almaktadır.

Torkam E5 Açık Çarşı fiyatları ne kadar?

Torkam E5 Açık Çarşı projesinde yer alan dükkanları metrekare birim fiyatları 17 bin liradan, satılık dükkan fiyatları ise 770 bin TL’den başlıyor. Projeden dükkan sahibi olmak isteyenler 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapabiliyorlar.

Torkam E5 projesi içerisinde yer alan Açık Çarşı projesinde 5 Yıl vade ve yüzde sıfır faiz imkanı ile dükkana sahip olmak için Açık Çarşı projesinin web sitesinde yer alan Ön Başvuru formunu doldurmak veya 444 45 43 numaralı telefon aramak yeterli oluyor.

Tel: 444 45 43