Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Blue Life satışları başladı

Acropol Blue Life projesi çevreye duyarlı, doğa ile iç içe ve özgün mimari tasarımı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Grup Aura tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje villalar ve daireler, alışveriş merkezleri ve park alanı olmak üzere üç farklı konsept olarak tasarlanmıştır. Villalar ve daireler toplam 45.522 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. 70 blok ve 167 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Grup Aura güvencesi ile yükselen proje villalar ve daireler, alışveriş merkezleri ve park alanı olmak üzere üç farklı konsept olarak hayata geçirilmektedir. 45.522 metrekarelik alan üzerinde 70 blok ve toplam 167 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bu bağımsız bölümlerin 132 tanesi daire, 35 tanesi ise villa konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 79 ile 81 metrekare arasında değişmektedir. Bununla birlikte 39 adet dükkâna sahip AVM alanları yer almaktadır. AVM projesi ferah iç ve dış alan konforu ve insan etkileşimlerini güçlendiren plan çözümleri ile dikkat çekmektedir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villanın kullanabileceği yüzme havuzları, park alanları ve yeşil alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte bütün mekânlar doğal ışıkla aydınlanabilecek biçimde tasarlanmıştır. Park alanı projesi ise bölgenin doğal görüntüsünü bozulmadan yeşil alanlar ile bütünleştirilmiştir. İçerisinde eşsiz göl ve deniz manzaraları için seyir alanları bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları, süs havuzu, oturma, spor ve dinlenme alanları gibi etkinlik alanları mevcuttur.

Acropol Blue Life konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Boğaziçi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje alanındaki eğimi fırsata çevrilmiştir. Böylece her villa için deniz, göl ve bahçe manzaralarına sahip olunmuştur.

Acropol Blue Life projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan 2 artı 1 daireler 3.200.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 534 372 54 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…