Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Green Life Mumcular Villaları satışta

Muğla’nın Bodrum İlçesinde ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile dikkat çeken bir proje hayata geçirilmektedir. Acropol Green Life Mumcular villa projesi  ile sahiplerini bekliyor. Mumcular Mahallesinde yükselen proje Aura İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek katlı müstakil ve ikiz villalardan oluşmaktadır. Proje henüz yeni tanıtılmış olup lansman fiyatlarıyla satışları devam etmektedir. Villa projesinin hangi imkanlar sunduğunu, projenin nerede hayata geçirildiğini konumu ve projede villa fiyatlarının nasıl değişiklik gösterdiği hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Acropol Green Life Mumcular Hangi Özelliklere Sahiptir?

Site içerisinde bulunan proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Mumcular Mahallesi üzerinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Acropol Green Life Mumcular zeytin ağaçları arasındaki villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır.

Projede her villanın kendine özel müstakil bahçesi bulunmaktadır. Site içerisinde AVM, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkuru, sosyal olanaklar, doğal göl gibi olanaklar mevcuttur. Bunların dışında çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, parklar ve bahçeler gibi birçok olanak da bulunmaktadır. Ayrıca Bodrum villa projesi kapsamında toplam 253 adet müstakil villa yer almaktadır. 22 adet tek katlı müstakil ve 231 adet flat villa mevcuttur. Bu villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların arsa payları 120 metrekare ile 380 metrekare arasında değişmektedir.

Bodrum villa projesi nerede hayat bulmuştur?

Villa projesi, Bodrum’un Mumcular bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje denize ve şehir merkezine de oldukça yakın mesafededir.

Projede villa fiyatları nedir?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 3+1 tip villalar 3 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0537 365 73 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…