Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Green Life satışları devam ediyor

Acropol Green Life projesi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yükselen bir villa projesidir. Mumcular Mahallesi’nde konumlandırılan proje, Aura İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin tek katlı müstakil ve ikiz villalarından oluşan 253 adet villası bulunmaktadır. Proje henüz yeni tanıtılmış olup lansman fiyatlarıyla satışları devam etmektedir. Bu yazımızda, Acropol Green Life projesinde yer alan villaların özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Proje hangi özelliklere sahiptir?

Mumcular villa projesi, Muğla’nın Bodrum ilçesi Mumcular Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede yer alan villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır ve zeytin ağaçları arasında konumlanmıştır. Her villanın kendine özel müstakil bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde AVM, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkuru, sosyal olanaklar, doğal göl gibi olanaklar mevcuttur.

Bodrum villa projesinde, toplam 253 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 22 adet tek katlı müstakil ve 231 adet flat villa olarak tasarlanmıştır. Villaların arsa payları 120 metrekare ile 380 metrekare arasında değişmektedir. Villaların tamamı 3+1 tipinde tasarlanmıştır.

Projede yer alan villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Ayrıca projede çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, parklar ve bahçeler gibi birçok olanak da bulunmaktadır.

Acropol Green Life villa fiyatları nedir?

Söz konusu villa projesi kapsamında satışları devam eden 104.39 metrekare 3+1 tip villalar, 7 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 106.74 metrekare 3+1 tip villalar, 9 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca villa fiyatları, villaların konumuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Proje Hakkında Daha Fazla Bilgi

Bodrum villa projesi, Aura İnşaat firması tarafından hayata geçirilen bir villa projesidir. Projenin teslim tarihi 2024 – 1. çeyrek olarak belirlenmiştir. Proje, tam müstakil bahçeli villa ve müstakil bahçeli ikiz villa seçenekleri sunmaktadır. Projede, yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkuru, sosyal olanaklar, AVM, parklar ve bahçeler gibi birçok imkan bulunmaktadır.

Mumcular villa projesi, doğanın içinde, sessiz ve sakin bir ortamda yer almaktadır. Villalar, zeytin ağaçları arasında konumlanmıştır. Her villanın kendine özel bahçesi bulunmaktadır ve villalar son derece lüks bir mimariyle tasarlanmıştır.

Projenin konumu, denize ve şehir merkezine oldukça yakındır. Projede yer alan villaların arsa payları 120 metrekare ile 380 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca villaların tamamı 3+1 tipinde tasarlanmıştır.

Acropol Green Life projesinde satışlar devam etmektedir. 104.39 metrekare 3+1 tip villalar 7 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 106.74 metrekare 3+1 tip villalar ise 9 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede yer alan villalar, tam donanımlı ve lüks özelliklere sahiptir. Ayrıca villa projesinin tamamı, yatırımcılara konforlu bir yaşam sunmak üzere tasarlanmıştır.

Acropol Green Life nerede hayat bulmaktadır?

Acropol Green Life Mumcular projesi, Bodrum’un Mumcular bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje, denize ve şehir merkezine oldukça yakın bir mesafede yer almaktadır.

Detaylı bilgi almak için, 0252 319 50 88 ve 0537 365 73 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…