Kategoriler
Proje Haberleri

Acropol Town Bodrum satışları devam ediyor

Acropol Town Bodrum projesi, Muğla, Bodrum ilçesinde yükselen bir konut projesidir. Söz konusu villa projesi Grup Aura firması tarafından inşa edilmektedir. Ayrıca proje, muhteşem manzarası, konforlu yapısı ve merkezi konumu ile dikkat çekmektedir. Bu yazımızda, Acropol Town Bodrum projesinde yer alan villaların özelliklerini, konumunu, fiyatlarını ve diğer ayrıntılarını inceleyeceğiz.

Proje Konumu

Acropol Town Bodrum projesi, Bodrum ilçesi Yeniköy Mahallesi üzerinde yer almaktadır. Proje, günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede konumlandırılmıştır. Proje marinaya 15 dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca Oasis AVM’ye sadece 4 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Villaların özellikleri neler?

Proje, 39 blok tek katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Villalar, 3+1 tipindedir ve 130 metrekare ile 140 metrekare brüt alana sahip iki seçenek sunmaktadır. Villaların arsa payları ise brüt 250 metrekare ve 570 metrekare arasında değişmektedir.

Villalar, yarı olimpik ortak yüzme havuzu, güvenlik, özel otopark, bahçe payı imkanlar sunmaktadır. Ayrıca villalarda vestiyer, çamaşır odası ve ebeveyn banyosu gibi donatılara da sahiptir.

Projede 118 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 17 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca 132 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları ise 18 milyon TL’den başlamaktadır.

Neden Acropol Town Bodrum?

Acropol Town Bodrum projesi, konumu, lüks villaları ve sunduğu imkanlar ile Bodrum’da yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Ayrıca projenin hemen teslim edilmiş olması alıcılar için bir avantaj olarak sunulmaktadır.

Projede yer alan villaların özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Bodrum villa projesi, lüks villaları, merkezi konumu ve sunduğu imkanlar ile Bodrum’da yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Projede yer alan villaların özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Grup Aura ile irtibata geçebilirsiniz.

Acropol Town Bodrum satılık villa fiyatları ne kadar?

Bu projede villa fiyatları villanın bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 118 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 17 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 132 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları ise 18 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…