Kategoriler
Proje Haberleri

Ada Garden Evleri lansman fiyatlarıyla satışta

Ada Garden Evleri projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İzbil İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 93 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör ve park bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Bu özellik ile OIS ve Andorid telefonlar ile misafirlerle online görüşebilmektedir. Ayrıca yangın alarmı ve hırsız alarmı sistemlerini bu uygulama üzerinden kontrol edilebilmektedir. Bunun yanı sıra konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. İç mimarların tasarlamış olduğu mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Giyotin silinebilir ve otomatik açılan kapanan cam balkon yer almaktadır.

Ada Garden Evleri konumu hakkında

Proje, İzmir’in Torbalı İlçesi Torbalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ada Garden Evleri fiyatları ne kadardır?

Ada Garden Evleri projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 837 75 35 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…