Kategoriler
Toki Haberleri

Adana Sarıçam Buruk Toki 3. Etap kura sonuçları yarın belli oluyor

Toplu konut projesi T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi’nde yer almaktadır. Adana Sarıçam Buruk Toki 3. Etap kura sonuçları yarın belli oluyor. Adana toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları isim listesi sonuçlar açıklandığında web sitemizde yer alacaktır. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Toplu konut projesi Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 3. Etap 953 Konut ve 42 Dükkan projesidir. İnşası devam eden Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 3.Etap 953 adet konut projesinde kalan dairelerin kura çekilişi yapılacaktır. Toplam 953 adet konutun yer aldığı projede stoklarda kalan toplam 438 adet dairenin kura çekilişi yapılacaktır. Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin 281 tanesi 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda dairelerin 157 tanesi de 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır.

Toplam 953 adet konutun yer verildiği toplu konut projesindeki 438 konut için başvuru süreci sona ermiştir. Ayrıca konut tipleri ve büyüklüklerine baktığımızda ise 2+1 tip daireler brüt 84.63 ve 86.7 metrekaredir. 3+1 tip daireler ise brüt 101.33, net ise 81.19 metrekare büyüklüğe sahiptir. Toplu konut projesindeki bu dairelere yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilecektir. Ödemelerde meydana gelen artışlar ise memur maaş artış oranına endekslidir. Kura çekilişi yapıldıktan sonra kura listesi Toki tarafından yayınlanması süreci başlamaktadır.

Adana Sarıçam Buruk Toki 3. Etap projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 207.126 TL’den başlamaktadır. 2+1 tip dairelerin fiyatları 284.664 TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca 3+1 tip dairelerin fiyatları 260.320,80 TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları 338.118 TL’ye kadar yükselmektedir.

Adana Sarıçam Buruk Toki 3. Etap kura sonuçları yarın belli oluyor

Proje Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesinde kuralar 13 Ocak 2022 tarihinde Perşembe günü saat 11:00’da gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi Toki’nin Twitter, Facebook, Youtube, ayrıca Instagram sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır.

Kura çekilişi yapıldıktan sonra aynı zamanda Adana Sarıçam Buruk 3. Etap Toki kura sonuçları akşam saatlerinde TOKİ’nin web sitesinden yayınlanacaktır. Ayrıca kura isim listelerine web sitemizden de ulaşabilirsiniz.

Toplu konut projesi ile ilgili daha fazla bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kura çekilişi yapıldıktan sonra kura listesine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca diğer Toki Haberleri için tıklayınız…

“Adana Sarıçam Buruk Toki 3. Etap kura sonuçları yarın belli oluyor” için bir yanıt

Adana saricam 3 etap toki konutlari kurasi aciklandi simdi nezaman teslim edilecek evler

Yorumlar kapatıldı.