Kategoriler
Proje Haberleri

Adapark 1000 A nerede yükseliyor?

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Maltepe ilçesine bağlı Esenkent semtinde, Çakmakçı Gümilcine İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Adapark 1000 A konut projesi, toplam 2 bin 19 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konut projesinin toplam inşaat alanı ise 8 bin 602 metrekare.

Tek bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 60 adet daire yer alıyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+2 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 94 metrekare ila 266 metrekare arasında değişiyor.

İnşaatı tamamlanan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Adapark 1000 A konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 450 bin TL ila 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Adapark 1000A konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık otopark, kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi çeşitli sosyal donatı alanları var.

Asansörlü konut projesinde, depo da mevcut. Hidrofor ve jeneratör bulunan konut projesinde merkezi uydu sistemi de var. Projede merkezi sıcak su da bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada inşa ediliyor. Konut projesi; Esenkent metro istasyonuna 1 dakika, Maltepe Park AVM’ye 4 dakika, Anadolu Adalet Sarayı’na 5 dakika, Maltepe Sahil’e 5 dakika, Carrefour’a 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise sadece 20 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Adapark 1000A konut projesi, Esenkent, Yaşar Sokağı No: 3, 34848 Maltepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0533 200 77 77 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.