Kategoriler
Gündem

Adatepe Ida Blue sevgililer gününü unutulmaz yapıyor

Adatepe Ida Blue projesi Kaz Dağları’nın romantik ortamında aşkınızı tazelemeye çağırıyor. Kaz Dağları, Zeus ile Hera’nın aşkına da şahit olan, binlerce yıldır antik dünyanın aşk kaynağı olarak kabul edilmektedir. Kaz Dağları’nda romantik bir Sevgililer günü Adatepe Ida Blue’nun mistik atmosferinde birleşerek sevgilileri bekliyor.

Adatepe Ida Blue Programının Detayları Hakkında

İda Blue romantik atmosferinde, şömine başında meşhur mutfağından çiftlere özel menü hazırlanmaktadır. Ayrıca fonda romantik müzikler eşliğinde sevdikleriyle aşklarını tazeleyecekleri büyülü bir ortama davet etmektedir. Zeus Altar’ında gün doğuşu ve Adatepe Köyü’nün en özel manzarasında gün batımında özel piknik deneyimi unutulmayacak hatıralar arasında yer alacaktır. Adatepe Ida Blue’nun şefleri tarafından hazırlanmış Sevgililer Günü’ne özgü menü yöresel ve antik lezzetleri barındırmaktadır. Kazdağları köylerinden Kuzu kestanesi çorbası hazırlanmaktadır. Ardından Kuzu göbeği mantarı dolması, Yabani mantarlarla hazırlanan Risotto hazırlanmaktadır. Ayrıca Tagliatelle lezzetlerinin dikkat çektiği menüyle Ida Blue sizi aşk dolu gurme bir yolculuğa çıkartmaktadır. Adatepe Ida Blue, Balıkesir Edremit havaalanından yalnızca yarım saat uzaklıktadır. Kış ayları boyunca da Ege’nin ılıman iklimine sahiptir. Ayrıca bütün ritüellerini 4 mevsim deneyimlemeye davet ediyor.

Sevgililer Günü programı ile ilgili detaylı bilgi ve rezervasyon için 0 286 752 10 45 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…