Kategoriler
Proje Haberleri

Address Sahabiye daire satışları devam ediyor

Address Sahabiye projesi ultra lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Göker Gözütok Mühendislik ve Bülbüller İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 255 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik oto yıkama yeri bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kreş , kafeterya , Türk hamamı , spor salonu, fitness, sauna ve tuz odası bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Akıllı ev sistemi ile ev kontrolü sağlanmaktadır. Perde kontrolü, su ve elektrik kontrolü, güvenlik kontrolü vb. birçok işlem telefondan yapılmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca Franke marka ve vitra ürünler tercih edilmiştir. Dairelerde klima alt yapısı yer almaktadır.

Address Sahabiye konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kayseri’nin merkez noktasında oturarak bütün lokasyonlara yalnızca dakikalar içinde ulaşabilme imkanı sağlanmıştır. Meydan 10 dakika, Büyükşehir Belediyesi 2 dakika, Tramvay hattına 5 dakika ve Forum AVM’ye 7 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Address Sahabiye projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 255 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 4.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede takas yapma imkanı sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 233 33 05 veya 0 (532) 777 82 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…