Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Aden Ihlamur geniş dairelerinin satışları devam ediyor

Aden Ihlamur Çorum merkezde bulunan bir projedir. Kaplan Yapı tarafından hayata geçirilen projede geniş daireler bulunmaktadır. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, genel özellikleri ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Aden Ihlamur yenilikçi mimari anlayışı ile hayata geçirilen bir projedir. Geniş ve ferah yaşam alanı sunan projede 4 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerin hepsi akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Amerikan mutfak olan dairelerde ayrıca kiler alanı da bulunmaktadır. Konutların her birinde iki adet balkon vardır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturulabilecek şekilde geniş tasarımlıdır. Yatak odası içinde ayrıca ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ek olarak özel giyinme odası da dairelerde mevcuttur. Dairelerde çocuklar için de özel çocuk odası mevcuttur.

Aden Ihlamur daireleri yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır. Yaz aylarında serinlemek içinse isteyenler klima kullanmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Asansör sistemi engellilerin de kullanabileceği şekilde geniş olarak tasarlanmıştır. Araçların parkı için kapalı otopark bulunmaktadır.

Aden Ihlamur daire satışları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Ulaşım yönünden son derece avantajlıdır. Bu nedenle daireler hem oturmak için hem de yatırım için uygundur. Dairelerin satışları kredi kullanımına uygundur. Uygun şartlarda takas imkanı da sunulmaktadır. Uzakta olan müşteriler için de gezme imkanı bulunmaktadır. Bunun için firma ile iletişime geçip görüntülü görüşme ile daire gezmeyi talep edebilirsiniz.

Aden Ihlamur projesi daireleri konum ve katına göre değişik fiyatlara sahiptir. Şu anda 155 metrekare kullanım alanı bulunan 4+1 daireler 2 milyon 50 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışları ve güncel fiyatları için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (364) 333 03 31 sabit numarası bulunmaktadır. Görüntülü gezmek ve yine ek olarak bilgi almak için 0 (507) 969 71 19 cep telefonu bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız