Kategoriler
Proje Haberleri

Aden Park Afşin satışları başladı

Aden Park Afşin projesi Kahramanmaraş Afşin’de yer alan bir projedir. Projenin yapımcı firması Köş İnşaat’tır. Çok sayıda başarılı projeye imza atan firma yeni projesine de deneyimlerini yansıtmaktadır. Satışları başlayan dairelerin genel özellikleri, büyüklükleri ve satış fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Aden Park Afşin 6 katlı 3 adet bloktan oluşmaktadır. Bloklarda 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer almaktadır. Dairelerin tamamının kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış mevsimlerinde vakit geçirmek mümkündür. Dairelerin tamamında salon ile mutfak ayrı ayrı olarak yer almaktadır. Konutlarda ortak banyonun dışında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ek olarak yer almaktadır. Dairelerin iç kapıları kullanışlı ve birinci sınıf kalitede malzemelerden üretilmiştir. Dış kapı ise daha güvenli olan çelik kapıdır. Mutfak kısmında mutfak dolapları hazır olarak bulunmaktadır. Banyolarda ise duş kabin yer almaktadır.

Aden Park Afşin sitesinde katlar arasında iniş çıkış asansör sistemi ile sağlanmaktadır. Konutların ısınması için doğalgaz sistemi vardır. Dairelerde doğalgaz kullanımı için kombiler de hazır olarak yer almaktadır. Yaz aylarında serinlemek için isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır. Araç parkı için açık otopark alanı bulunmaktadır.

Aden Park Afşin daireleri satış fiyatları

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler brüt 115, net 100 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 775 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise brüt 155, net 130 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin fiyatları şu anda 875 binden başlamaktadır. Son olarak ise projenin geniş daireleri 4+1’ler brüt 175, net 140 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler ise 950 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Aden Park Afşin daireleri fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin satışlarında şu anda banka kredisi kullanma imkanı yoktur. Ancak uygun koşullarda takas imkanı sunulmaktadır. Şartları ve fiyatları öğrenmek için 0 (344) 511 23 42 sabit telefonunu ya da 0 (545) 902 09 09 cep numarasını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…