Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Adres Ankara Evleri Etlik’te yükseliyor

Adres Ankara Evleri projesi Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara’nın Etlik ilçesinde hayata geçirilen bir konut projesidir. Projede firmanın 50. yıla özel fırsatları sunulmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi, 164 bin 114 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 164 bin 114 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen proje toplamda 3 etaptan oluşmaktadır.

Konut projesinin 1. etabı 141 bin 966 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir.

Etlik konut projesinin 2. etabı ise 22 bin 148 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu konut projesinde 2.486 adet konut yer almaktadır. Ayrıca projede 81 adet ticari ünite yer almaktadır.

Adres Ankara Evleri projesinde 2+1 açık mutfak, 2+1 kapalı mutfak, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı tiplerde daireler bulunmaktadır. Daireler 95,70 metrekare ile 185.29 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. Projede yer alan daireler, modern tasarımları ve ferah yaşam alanları ile dikkat çekmektedir.

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca süs havuzları, oturma alanları, yürüyüş parkuru yer almaktadır. Bunların dışında basketbol, voleybol, futbol ve tenis sahaları da yer almaktadır.

Adres Ankara Evleri projesi, Etlik Şehir Hastanesi’ne ve metro istasyonuna yakın bir konumda yer almaktadır. Projenin yakın çevresinde ayrıca eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve sosyal tesisler bulunmaktadır.

Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 4 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesindeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

3+1 tip dairelerin fiyatların 6 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 9 milyon 500 bin TL’den başlıyor.

Adres Ankara Evleri Etlik projesinde 50 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ayrıca 50. yıla özel 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Konut projesinin 2025 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Projeye ilişkin detaylı bilgi almak için 444 4 535 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Adres Ankara Evleri’nin öne çıkan özellikleri

3 etaptan oluşan 2.486 adet konut ve 81 adet ticari ünite olmak üzere toplam 2.567 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir.
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer almaktadır.
95 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen daire büyüklükleri bulunmaktadır.
Modern tasarımlar ve ferah yaşam alanları yer almaktadır.
Etlik Şehir Hastanesi ve metro istasyonuna yakın konumdadır.
Eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve sosyal tesislere yakın konumdadır.
50 ay vade imkanı ve 18 ay vade sıfır faiz imkanı sunulmaktadır.

Adres Ankara Evleri nerede yer almaktadır?

Adres Ankara Evleri satış ofisi Işınlar Mahallesi, Akşemsettin Caddesi, No: 7/G Yenimahalle/ Ankara adresinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi de aynı adreste yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 4 535 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…