Kategoriler
Proje Haberleri

Adress Hastane Kayseri satışları devam ediyor

Adress Hastane Kayseri Kocasinan’da bulunan bir projedir. Proje Ersu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Adress Hastane projesi 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Daireler büyüklüklerine göre tek tiptir. 2 oda 1 salon daireler 100 metrekare kullanım alanına sahiptir. 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare alana sahiptir. Dairelerin hepsinin kendine ait balkonu bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlıdır. Hem yaz hem kış kullanım için idealdir. Daire dış kapıları güvenli çelik kapıdır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Her dairede özel vestiyer bulunmaktadır. Dairelerde çamaşır ütüleme ve kurutma için de ayrıca çamaşır odası bulunmaktadır. Bina ve daireler hem ısı yalıtımı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmaktadır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için hidrofor ve su deposu bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur.

Adress Hastane projesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Proje konumuna yakın eczane, hastane, park, alışveriş merkezi, cami bulunmaktadır. Daha uzak yerlere ulaşım için de hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak otobüs durağı ve tren istasyonu kullanılmaktadır.

Adress Hastane daireleri satışları

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerin satışları devam etmektedir. Daire fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler 950 binden başlayan fiyatlara sahiptir. 3 oda 1 salon daireler ise şu anda 1 milyon 200 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Adress Hastane dairelerinin satış fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Zaman içinde değişen fiyatları ve satışlar hakkında detayları telefon ile arayarak öğrenebilirsiniz. Bunun için 0554 681 95 96 ve 0533 731 41 89 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan istediğiniz ek bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız