Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Aegean Window Villas Akbük satışları başladı

Aegean Window Villas Akbük projesi, Aydın Didim’de yer almaktadır. RSH İnşaat tarafından hayata geçirilen projede doğa manzaralı villalar bulunmaktadır. 2023 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanan villalar hakkında merak edilenler, villaların özellikleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Aegean Window Villas Akbük projesi toplam 5.881 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 11 adet 3 oda 1 salon villa yer almaktadır. Dairelerin içlerinde Amerika kapı kullanılmıştır. Dış kapı olarak ise daha güvenli olan çelik kapı bulunmaktadır. Villalarda toplam 3 adet banyo bulunmaktadır. Bu banyolardan birisi ortak kullanım için diğerleri ebeveyn kullanımı içindir. Ebeveyn banyoları yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Yatak odasında banyoya ek olarak özel giyinme odası da mevcuttur. Her villada vestiyer ve gömme dolap hazır olarak yer almaktadır. Villaların inşaatı sırasında birinci sınıf malzemeler ve birinci sınıf işçilik kullanılmıştır.

Aegean Window Villas Akbük geniş ve ferah villaları dış cephe mantolama ve izolasyona sahiptir. Her müstakil villanın kendine özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca her villanın kendisine ait bahçesi de vardır. Bu bahçe ve yüzme havuzlarında hem yetişkinler, hem çocuklar eğlenceli vakit geçirebilir.

Aegean Window Villas Akbük konumu ve satışları

Proje, Kaplan Kaya bölgesine 5 dakika mesafede bulunmaktadır. Eşsiz orman ve deniz manzarası bulunan proje villaları Bodrum ve İzmir Havaalanlarına yok yakın mesafededir. Ulaşımın kolay olduğu proje merkezinden istenilen yere özel araçlar ile de kısa sürede gitmek mümkündür.

Proje villalarının satışları devam etmektedir. Villalar tek tip şeklinde 3 oda 1 salondur. Brüt 265, net 202 metrekare kullanım alanına sahiptir. Villalar kredili satış için müsaittir. Şu anda fiyatları 10 milyondan başlamaktadır. Ancak zaman içinde fiyatlarda değişiklik olabilir. Villaların güncel fiyatlarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 372 13 82 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan villalar ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız