Kategoriler
Proje Haberleri

Afraze Kartal ne zaman teslim edilecek?

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Aydınlar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Afraze Kartal konut projesi, toplam 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek bloktan meydana gelen projede; 116 adet konut, 10 adet home ofis, 9 adet mağaza ve 135 bağımsız bölüm mevcut. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri var. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 108 metrekare ila 185 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 114 metrekare ila 167 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler 140 metrekare ila 240 metrekare arasında ve 4+1 tipteki konutların büyüklükleri ise 196 metrekare ila 285 metrekare arasında değişiyor.

Afraze Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 daireler ise 980 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Satılık 55 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak ya da inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün.

Afraze Kartal konut projesinin sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede fitness merkezi, açık ve kapalı otopark ve güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. İnsan ve yük asansörünün bulunduğu projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yükseliyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın konumda yükselen konut projesi, metroya kolay ulaşılabilir bir noktada.

E5’e kolay ulaşılabilir bir noktadaki konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 kilometre, Kadıköy’e ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 kilometre uzaklıktaki Afraze Kartal konut projesi, Cevizli Mah. Köroğlu Cad. No:3 Kartal / İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki bilgilere 0 549 827 46 99 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.