Kategoriler
Proje Haberleri

Afraze Kartal’da peşin alımda yüzde 20 indirim

İstanbul’un Kartal ilçesinde, AYD Plus inşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Afraze Kartal konut projesi, toplam 2 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

135 konuttan meydana gelen projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 108 metrekare ila 185 metrekare arasında değişiyor.

Afraze Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 675 bin TL ila 1 milyon TL arasında, 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 700 bin TL ila 1 milyon 250 bin TL arasında ve 4+1 tipteki konutların fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL ila 1 milyon 655 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projedeki satın alımlarda yüzde 30 peşinat ile yüzde 20’sini 24 ay 0 faiz ile kalan yüzde 50’lik kısım için ise banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 indirim de yapılıyor.

Afraze Kartal konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, çocuk oyun alanı gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Projede ayrıca 9 adet de mağaza mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada yükseliyor. Konut projesi; metroya 8 dakika, hastaneye 5 dakika, hızlı trene ise 8 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Afraze Kartal konut projesi, Cevizli Mah. Köroğlu Cad. No: 3 Kartal/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0216 370 55 55 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.