Kategoriler
Proje Haberleri

Afşin Nilüfer Konutları satışları başladı

Afşin Nilüfer Konutları projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Balaban Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Kiler ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Konutlarda çift balkon mevcuttur. Ayrıca çamaşır makinesi dolabı, lake kapı ve lake mutfak dolapları gibi özelliklere sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Afşin Nilüfer Konutları konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Afşin Belediyesi’ne 950 metre, okullar bölgesine 500 ile 800 metre uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca sağlık ocağı yakın konumdadır.

Afşin Nilüfer Konutları fiyatları ne kadardır?

Afşin Nilüfer Konutları projesinde fiyatlar peşinat oranı ve katlara göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 525.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 625.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 637 74 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…