Kategoriler
Proje Haberleri

Air Life Aydınlı görücüye çıktı

Air Life Aydınlı konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Tuzla İlçesinde yükselen proje Paltacı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Air Life Aydınlı kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Her dairede 10 metrekarelik balkon, jakuzi, yerden ısıtma sistemi gibi lüks donanımların olacağı belirtilmiştir.

Proje 60 adet loft daireden ve 2 bloktan meydana gelmektedir. Açık ve kapalı yüzme havuzu, kamera, özel güvenlik, bahçe/peyzaj, çocuk oyun alanı gibi olanaklar yer alacaktır. Proje kapsamındaki daireler 2+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 dairelerin büyüklükleri ise brüt 149 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje ile ilgili daha fazla detay ileriki günlerde belli olacaktır.

Air Life Aydınlı konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Tuzla Aydınlı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Radison Blue otelin karşısında yer alan proje ayrıca havaalanına 3 dakikalık mesafededir

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

149 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 393 70 33 ve 0530 324 45 46 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…