Kategoriler
Proje Haberleri

Akba Konakları satışları devam ediyor

Akba Konakları Sakarya Adapazarı’nda yer almaktadır. Proje Akba Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut ve dükkanlardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Akba Konakları farklı büyüklükte çok sayıda daireden meydana gelmektedir. Proje daireleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazırlanmıştır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş yapılıdır. Bu nedenle hem yaz hem kış aylarında kullanım için idealdir. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Tüm dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Dairelerin dış kapıları güvenli çelik kapıdır. İç kapılar ise özel tasarım dayanıklı kapılardır.

Akba Konakları sitesi içinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Bu alanda toplam 51 adet araç için park alanı bulunmaktadır. Site bahçesinde özel peyzaj alanları da yer almaktadır. Dört tarafından yol geçen bina ulaşım konusunda son derece avantajlıdır. Konum olarak yeni stadyum ve Güneşler Mezarlığına yakın bir konumdadır. Yakınlarında önemli bölgeler bulunmaktadır. Günlük ihtiyaçları karşılamak için gereken alanlar yürüme mesafesindedir.

Akba Konakları satışları

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Dairelerin satışlarında kredi kullanma imkanı vardır. Yani anlaşmalı bankalardan konut kredisi çekerek bu dairelere sahip olmak mümkün. Buna ek olarak uygun koşullarda takas imkanı da sunulmaktadır. Takas için sadece arsa ve araç seçenekleri kabul edilmektedir.

Akba Konakları daireleri şu anda 1 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Güncel fiyatlar ve proje hakkında bilgi almak için 0 (264) 271 15 51 ve 0 (544) 906 61 54 numarası bulunmaktadır. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız