Kategoriler
Proje Haberleri

Akcan Yapı Kayıoba Konakları 6 lansman fiyatlarıyla satışta

Akcan Yapı Kayıoba Konakları 6 projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akcan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.105 metrekare arazi üzerine inşa edilen site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.105 metrekare arazi üzerine inşa edilen site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 183 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin 3.150 metrekaresi sosyal alan ve 3.300 metrekaresi peyzaj alanı olarak planlanmıştır. Ortak alanda kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu, hamam ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca asansör, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, park, banyo, oda kapısı, priz ve yüzme havuzu gibi pek çok imkan sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Akcan Yapı Kayıoba Konakları 6 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa’nın hızla gelişen ve yatırım değeri yükselen, doğa ile iç içe, önemli bir yaşam bölgelesi haline gelen Kayapa lokasyonunda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı, hastane, eczane, cami ve okullar mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Akcan Yapı Kayıoba Konakları 6 fiyatları ne kadardır?

Akcan Yapı Kayıoba Konakları 6 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 183 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.232.500 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 224 60 64 veya 0 (530) 159 28 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…