Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Akfem İnşaat Foça Villa projesi satışta

Akfem İnşaat Foça Villa Projesi İzmir’de hayata geçirilen bir projedir. Akfem İnşaat imzası taşıyan proje sadece villalardan oluşmaktadır. Hem yaz, hem kış oturumuna uygun villaların özellikleri, proje detayları ve satış fiyatları için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Akfem İnşaat Foça Villa Projesi tamamı villalardan oluşmaktadır. Foça’nın Yenibağarası mahallesinde 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiştir. Bu alanda 5 adet 2+1 ve 4 adet 3+1 villa bulunmaktadır. Villaların her biri modern ve kullanışlı tasarıma sahiptir. Her bir villa akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Otomatik panjur sistemi mevcuttur. Her yatak odasında ek olarak banyo vardır. Mutfak ve salon ayrı ayrıdır. Mutfaklarda Siemens marka 4’lü ankastre set bulunmaktadır. Villaların iç tasarımında birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmıştır. Ayrıca villaların dış kapıları kaliteli çelik kapıdır.

Akfem İnşaat Foça Villa Projesi içinde ortak kullanımlı yüzme havuzu vardır. Bu havuzda tüm villa sakinleri yüzerek keyifli vakit geçirebilir. Villalar arasında yolda yeşil peyzaj alanları vardır. Bu yeşillikler arasında özel yürüyüş yolları vardır. Araçların parkı için özel otopark alanı vardır. Villa sakinleri bu alana araçlarını park edebilir.

Akfem İnşaat Foça Villa Projesi konumu ve satışları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Şehir merkezi, polis merkezi, alışveriş merkezi, sağlık ocağı, eczane, cami, park, market, belediye binası ve okullara yakın konumdadır. Toplu ulaşım için minibüs, otobüs bulunmaktadır. Özel araç ile de anayoldan istenilen yere ulaşmak mümkündür.

Projede yer alan villalar kredili satışa uygundur. Satış öncesi villaları görüntülü arama ile gezmek mümkündür. Villaların fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda 2 oda 1 salon villalar 5 milyon 100 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyatlar için firmayı aramanız gerekir. Villalar hakkında ek olarak bilgi almak ve fiyatlarını öğrenmek için  0 (232) 404 00 66 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız