Kategoriler
Proje Haberleri

Akhel Yapı Kartepe satışları devam ediyor

Akhel Yapı Kartepe projesi Kocaeli’nin konut projelerinden birisidir. İnşaatına devam edilen proje, Akhel Yapı’nın beğenilen projelerinden birisidir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Akhel Yapı Kartepe daireleri modern mimariye sahiptir. Proje tamamında 42 adet daire vardır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Bütün dairelerde balkon vardır. Geniş tasarımlı olduklarından hem yazlık hem kışlık kullanılmaktadır. 2 oda 1 salon olan dairelerde bir adet banyo vardır. 3 oda 1 salon dairelerde ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu vardır. Bu banyo yatak odası içinde ayrıca bir alanda yer almaktadır. Banyolarda birinci sınıf banyo dolapları ve cam duş kabinleri bulunmaktadır. Fransız pencereler ve LED aydınlatmalı tavan bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Her dairede gaz ve duman dedektörleri vardır. Bu dedektörler sayesinde her hangi bir gaz sızıntısı ya da yangın durumunda alarm çalmaktadır.

Akhel Yapı Kartepe projesinde 24 saat güvenlik hizmetleri vardır. Araç park etmek içinse kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Daireler arasında hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Bu nedenle kolay ısınan ya da serinleyen sessiz dairelerdir. Proje ortak kullanım alanında bir adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzda hem yetişkinler, hem çocuklar güvenle yüzmektedir. Dinlenmek için özel kamelyalar da hazırlanmaktadır. Bunlara ek olarak çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı tasarlanmaktadır.

Akhel Yapı Kartepe dairelerinin fiyatları

Projede iki farklı büyüklükte daire bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler brüt 100, net 90 metrekare büyüklüğündedir. Daireler şu anda 1 milyon 925 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler brüt 200, net 170 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler ise şu anda 2 milyon 550 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir.

Akhel Yapı Kartepe projesi daireleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Bunlara ek olarak isteyenler daireleri uzaktan görüntülü arama ile de gezmektedir. Proje hakkında daha fazla bilgi almak ya da güncel fiyatları öğrenmek için 0 (553) 617 42 39 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız