Kategoriler
Proje Haberleri

Akıncı Beytepe Evleri satışları devam ediyor

Akıncı Beytepe Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akıncı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 255 ile 260 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Akıncı Beytepe Evleri nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi ve market bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Akıncı Beytepe Evleri fiyatları ne kadardır?

Akıncı Beytepe Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 255 ile 260 metrekare arasında olan 5 artı 1 dairelerin fiyatı 6.550.000 TL ile 7.550.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 217 47 00 veya 0 (532) 775 65 37 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…