Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Akınkent Sitesi Düzce’de yükseliyor

Akınkent Sitesi, Düzce merkezde yer alan bir projedir. Efekent Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin 2022 Aralık ayında teslimi beklenmektedir. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Akınkent Sitesi toplam 2.827 metrekare arsa üzerinde inşa edilmektedir. Bu alanda toplam 30 adet konut yer almaktadır. Konutlar 2+1 ve 3+1 olarak hazırlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon mevcuttur. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Geniş ve ferah yapılı dairelerde banyo sayısı da ikidir. Bu banyolardan bir tanesi ortak kullanım banyosu, diğeri ebeveyn banyosudur. Yatak odası içinde banyo dışında özel giyinme odası da vardır. Konutlarda vestiyer de hazır olarak bulunmaktadır. Dairelerin iç kapıları özel tasarımlıdır. Dış kapı ise çelik kapıdır.

Akınkent Sitesi 24 saat özel güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Araç park etmek için özel alanda açık otopark bulunmaktadır. Binada ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Site içinde dinlenmek için kamelyalar bulunmaktadır. Bloklar arasında geçiş için yeşil alan içinde özel yürüyüş alanları bulunmaktadır.

Akınkent Sitesi daireleri büyüklükleri ve fiyatları

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler iki tiptir. Bunlardan bir tanesi brüt 102, net 84 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca brüt 108, net 88 metrekare büyüklükte bir tane daha 2 oda 1 salon daire tipi vardır. Dairelerin satış fiyatları şu anda 1 milyondan başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise brüt 137, net 105 metrekare kullanıma sahiptir. Satış fiyatları şu anda 1 milyon 100 binden başlamaktadır.

Akınkent Sitesi daireleri banka kredisi ile satışa uygundur. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Güncel fiyatlar ve daireleri satın alırken sunulan avantajlar için firmayı arayabilirsiniz. Proje için 0 (532) 616 39 14 numarasını arayabilirsiniz. Numaradan proje hakkında merak ettiğiniz bilgileri ek olarak alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız