Kategoriler
Proje Haberleri

Akka İncekent satışları başladı

Akka İncekent Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yer alan bir projedir. Türkiye genelinde başarılı projelere imza atan Akka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Lüks ve ferah dairelerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Akka İncekent 3 blok şeklinde inşa edilen bir projedir. Projede toplam 120 adet daire vardır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanmaktadır. Konutların hepsinde balkon vardır. Balkonlar hem yaz hem kış kullanımı için uygundur. Daire içlerinde odalar geniş ve ferah olarak tasarlanmıştır. Modern görüntüsü olan konut içlerinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Daire içlerinde özel tasarımlı iç kapılar vardır. Dış kapılar ise çelik kapıdır. Konutların ısınmasında doğalgaz kombi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek için isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır.

Akka İncekent projesinde güvenlik için 7/24 güvenlik hizmetleri verilmektedir. Ayrıca kamera sistemleri ile de ekstra güvenlik sağlanmaktadır. Projede ortak kullanım alanında açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanında çocuklar için özel çocuk oyun parkı da site içinde yer alacaktır. Ayrıca özel dinlenme alanları da site içinde yer alacak diğer özel alanlardan birisidir.

Akka İncekent fiyatları ne kadar?

Proje şehir merkezinde yer alan bir projedir. Bu nedenle market, manav, semt pazarı, okul, cami, eczane, sağlık ocağı, hastane gibi özel alanlara yürüme mesafesi kadar yakındır. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Akka İncekent projesinde satışlar devam etmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 1 oda 1 salon daireler 1 milyon 850 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. 2 oda 1 salon daireler şu anda 2 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Satışlarda banka kredisi kullanma imkanı vardır. Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği de sunulmaktadır. Uzaktan satın almak isteyenler için daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı sağlanmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (432) 210 16 00 ve 0 (432) 214 25 52 sabit numaralarını arayabilirsiniz. Ayrıca 0 (532) 585 02 64 cep numarası da proje hakkında bilgi almak için kullanılmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…