Kategoriler
Proje Haberleri

Akkent 6 nerede yükseliyor?

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, Ünal Akpınar A.Ş. firması imzasıyla hayata geçirilen Akkent 6 konut projesi, toplam 316 adet daire ve 112 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Konut projesindeki tüm daireler 1+1 tipte tasarlandı. Projedeki konutların büyüklükleri 55 metrekare ila 69 metrekare arasında değişiyor. 2 bloktan meydana gelen proje, toplam 3 etaptan oluşacak. Proje, toplamda 30 bin konuttan meydana gelecek.

Konut projesindeki daireler, ev ofis olarak kullanılmak üzere tasarlandı. Proje modüler bir şekilde tasarlandığı için yan yana duran birden fazla daireyi birleştirebilmek de mümkün.

Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Akkent 6 projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 200 bin TL ila 302 bin TL arasında değişiyor. Projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Akkent 6 projesi sosyal donatı olanakları

İnsan ve yük asansörü bulunan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projede blokların giriş katında bir AVM yer alıyor. Ayrıca açık ve kapalı otopark ile güvenlik gibi de çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada yükseliyor. Proje Akkent Paradise Gardens projesinin hemen yanında yükseliyor. Ostim Organize Sanayi Bölgesi’ne kolay ulaşılabilir bir bölgede yer alan konut projesi, Botanik metro durağına da 15 dakikalık yürüyüş mesafesinde.

Atlantis AVM’ye ve Yenimahalle Devlet Hastanesi’ne de 15 dakika yürüyüş uzaklığında konumlanan projeden Batıkent Yolu üzerinden doğrudan D-20 otoyoluna bağlanabilmek mümkün.

Akkent 6 karma projesi, Turgut Özal Mahallesi 2141. Cadde Batıkent / Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0312 566 11 11 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.