Kategoriler
Proje Haberleri

Akkurt Royal City Yuvacık satışları devam ediyor

Akkurt Royal City Yuvacık projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Aydınkent Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesi Akkurt Group firması tarafından inşa edilmektedir. Proje her aile tipine hitap edecek konut seçeneklerine yer verilmiştir. Konut projesi aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Akkurt Royal City Yuvacık daire özellikleri neler?

Kocaeli konut projesi 13 bin metrekare yüzölçümüne sahip parsel üzerine inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam 6 adet konut bloğu yer almaktadır. 6 adet konut bloğu içerisinde ise toplam 140 adet meskene yer verilmektedir. Bu meskenler 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar bahçe katı, teras dubleksi ve farklı alternatifleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 138 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare ile 181 metrekare arasındadır. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 252 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 270 metrekare olmaktadır. Üstelik proje içerisinde 1 adet market, 1 adet kreş ve etüt merkezi bulunmaktadır.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, spor alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Yuvacık konut projesinde yer alan daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, kiler ve teras mevcuttur. Dairelerde yüksek güvenlikli çelik kapı yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır.

Akkurt Royal City Yuvacık fiyatları ne kadar?

Akkurt Royal City Yuvacık projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daire fiyatları ise 3 milyon 618 bin TL’den başlamaktadır.

Projedeki brüt 181 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 618 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 216 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 974 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 252 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları 4 milyon 545 bin TL’den başlamaktadır.

270 metrekare brüt büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 696 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocaeli’nin Başiskele İlçesi, Aydınkent Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca Serbest Sokak’ta yer alan proje ulaşım akslarına da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0507 537 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…