Kategoriler
Proje Haberleri

Akpınar Villaları Hendek satışları başladı

Akpınar Villaları Hendek projesi birinci sınıf lüks malzemeler ve kusursuz işçilikle inşa edilmektedir. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Meşale Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 24 adet tekil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Meşale Grup güvencesi ile inşa edilen projede 24 adet tekil villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 205, 220 ve 240 metrekare arasında değişmektedir. Üstelik bu villaların 165 metrekareden 640 metrekareye kadar bahçe seçenekleri mevcuttur. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik villaların ön bahçesi ile bahçeye açılır verandası bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde portmanto yer almaktadır. Villaların giriş katında; mutfak, oturma odası, salon, veranda, lavabo, antre ve merdiven bulunmaktadır. Üst katında ise; 3 adet oda, ebeveyn banyolu yatak odası, banyo, kiler ve hol yer almaktadır.

Akpınar Villaları Hendek konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Akpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar yemyeşil doğa manzarasına sahiptir. Söz konusu proje Hendek merkeze 5 dakika mesafededir. İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 1 saat 42 dakika, Ankara’ya 2 saat 39 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Hendek Devlet Hastanesine ve Hendek kapalı spor salonuna 2 dakikalık mesafededir. Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesine 5 dakikalık mesafededir. Bununla birlikte marketler, eczaneler, okullar, camiler, pastaneler, fırın ve kuaför gibi pek çok ihtiyaç alanları 3-5 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Akpınar Villaları Hendek fiyatları ne kadardır?

Akpınar Villaları Hendek projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 54 06 veya 0 (532) 788 53 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…