Kategoriler
Proje Haberleri

AKS Focus güncel fiyatlarla satışta

AKS Focus projesi dikkat çeken özellikleri ve doğa dostu kullanım alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje AKS Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 14.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 blok ve toplam 268 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

AKS Grup imzası taşıyan proje 14.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Site içerisinde 5 blok ve toplam 268 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğe brüt 70 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, oyun alanları, kafe, basketbol sahası ve tenis kortu bulunmaktadır. Bloklarda asansör, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Projede, Türkiye’de daha önce görülmeyen bir detaya imza atılarak bu özelliği ile oldukça dikkat çekmektedir.  Doğalgaz gibi bir enerji sistemi kullanılmadan sadece havadan faydalanılarak iklimlendirme sağlanacaktır. Bu sayede avantajlı ve tasarruflu ısıtma ve soğutma sağlanmaktadır.

AKS Focus konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu projenin 4. katından sonraki daireler deniz manzarasına sahiptir. İstanbul’un en çok tercih edilen toplu ulaşım aracı olan metrobüse yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Ayrıca alışveriş merkezleri, hastaneler ve eğitim kurumları yakın mesafede yer almaktadır. Beylikdüzü Devlet hastanesine 5 dakika, metrobüse 3 dakika, Migros AVM ve Marmara Park AVM’ye 7 dakikalık bir mesafededir. Üstelik minibüs ve otobüs gibi diğer toplu taşıma araçlarına yakın konumda yer almaktadır.

AKS Focus fiyatları ne kadar?

AKS Focus projesinde fiyatlar bulunduğu kat, cephe ve konut tipine göre değişmektedir. Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 507 128 72 92 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…