Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

AKS Focus projesinde daire seçenekleri

AKS Grup’un imzasını taşıyan AKS Focus projesi İstanbul’da yükseliyor. Beş blokta toplam 272 adet daire bulunan projenin ayırt edici özelliklerinden biri ise doğal enerji kaynaklarını kullanması.

Daire içinde ısıtma ve soğutma işlemleri, havalandırma yoluyla yapıldığı projedeki konut sakinleri serinlemek ya da ısınmak için yüksek miktarda doğal gaz ve elektrik faturası ödemiyor.

Beylikdüzü’nün Beykent semtinde inşa edilen proje, 14 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde kurulurken projenin 10 bin 500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Projedeki konutlar ise akıllı ev sistemiyle donatılıyor.

Deniz manzarasının eşlik ettiği projenin inşaatı hazır olup satın alınan konutlar, eylül ayından itibaren hemen teslim ediliyor.

Proje hangi sosyal donatıları barındırıyor

Adnan Kahveci Mahallesinde AKS Focus sitesinin içinde çocuk oyun alanları, jakuzi, kamelya, market, ticari alanlar, kafeterya, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol oyun sahası, tenis kortu, fitness salonu, sauna, buhar odası, spor merkezi, yürüyüş parkurları, mescid bulunurken projedeki süs havuzu, site alanına estetik bir değer katıyor.

Ayrıca, açık otopark ve kapalı otopark da projedeki yerini alıyor.

AKS Focus projesinde daire seçenekleri

Avrupa Yakası’na inşa edilen hayata geçirilen AKS Focus konutlarında havadan ısıtma ve soğutma sistemleri, ısı ve ses yalıtımı mevcut durumda. Akıllı ev sistemleriyle donatılmış dairelerde ankastre beyaz eşya hazır olarak veriliyor.

Ebeveyn banyosunun da bulunduğu 1+1 tipindeki daireler 70 metrekare ile 90 metrekare arasında, 2+1 tipindeki daireler 95 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3+1 tipindeki daireler ise 150 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Projedeki dairelerin fiyat listesi

AKS Focus projesindeki 2+1 tipindeki daireler 546 bin 250 lira, 3+1 tipindeki daireler ise 862 bin 500 liradan alıcıya veriliyor.

Projedeki ödeme seçenekleri nelerdir?

Proje, konu alımlarında, banka kredisiyle satın alma imkânı sunarken konutun liste fiyatının yüzde 40’ı peşin olarak ödendiğinde geriye kalan borç, firma bünyesindeki senetle 24 ay vadeye bölünebiliyor.

Proje nerede yer alıyor?

AVM’lere ve İstanbul Havalimanı’na yakın bir mesafede yaşama geçirilen proje ilçe merkezine ve metrobüs durağına yakın mesafede yükseliyor.

Adnan Kahveci Mahallesi, Erdem Sokak, Beykent – Beylikdüzü / İstanbul adresi üzerinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

444 98 61