Kategoriler
Proje Haberleri

AKS Focus’ta banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde AKS Grup imzasıyla hayata geçirilen AKS Focus konut projesi, toplam 14 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

272 daireden meydana gelen projede 5 konut bloğu mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1 daireler 70 ila 90 metrekare, 2+1 daireler 95 ila 115 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

AKS Focus projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 302 bin 500 TL ila 385 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 550 bin TL ila 715 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 825 bin TL ila 850 bin TL arasında değişiyor.

Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca şirket bünyesinde yüzde 40 peşinatla 24 ay vade yapılabiliyor.

AKS Focus projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark ve mescit yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer bulunuyor. Projede balkon da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesinde Türkiye’de ilk kez doğalgaz ve benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma-soğutma sağlanacak.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, eski Gülsan Fabrikası’nın bulunduğu alanda inşa ediliyor. Merkezi konumlu proje, metrobüse de sadece 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

AKS Focus konut projesi, Adnan Kahveci Mah. Erdem Sok. Beykent-Beylikdüzü/İstanbul inşa ediliyor.

Proje ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 98 61 numaralı telefondan ulaşılıyor.